El nou entrenador de l'Espanyol femení, Luismi Marín, ha vist des de la graderia el primer triomf de l'equip a la Lliga. A més, les blanc-i-blaves han fet un partit més que acceptable, tot i que, les primeres ocasions les ha creat el Santa Teresa. De totes maneres, l'Espanyol ha reaccionat i abans del descans ha tingut dues claríssimes ocasions per marcar. Pomares ha rematat al pal i després ha estat Brenda qui ha enviat la pilota al travesser. Els gols han trigat a arribar. El primer quan només faltaven 10 minuts per al final. Jugada d'estratègia que acaba rematant Eli. I la sentencia definitiva ha arribat quan faltaven quatre minuts per acabar. Lombi de cap a fet el 2 a 0. Amb aquesta victòria l'Espanyol deixa de ser cuer.