L’Espanyol va guanyar ahir el Richmond Kickers en el primer partit de la gira pels Estats Units. Els homes entrenats per Rubi van superar els americans amb un 2 a 4. Tot i el domini blanc-i-blau, va ser el Richmond Kickers el que es va avançar en el marcador gràcies a una contra de Shanosky. L’Espanyol hi va insistir i malgrat el mur del porter local, Borja Iglesias es va estrenar com a golejador amb l’equip i va empatar. Abans del descans, però, un error de Roberto va permetre que Troyer tornés a avançar els nord-americans. A la segona part, l’Espanyol va notar la falta de ritme davant un equip jove i amb 18 jornades de competició. No va ser fins al tram final del partit que els homes entrenats per Rubi van poder capgirar el marcador amb els canvis a la banqueta. Puado en el 83, Darder en el 86, i una altra vegada Puado en l’afegit van segellar una traca final per deixar el marcador amb el 2 a 4 definitiu.