MAURICIO POCHETTINO, entrenador del RCD Espanyol "Nosotros somos un equipo valiente que iremos a buscarlos, sabiendo que podemos sufrir porque el Real Madrid sobre todo tiene jugadores en ataque muy verticales, de muchísima calidad, con una velocidad y una potencia física destacable y que nos pueden hacer daño. Eso lo sabemos, lo tenemos bastante claro, pero no cambiaremos nuestra filosofía por jugar contra el Madrid."

Pandiani no serà l’únic absent. Jordi Amat, que també va ser expulsat davant el Llevant, també ha estat sancionat amb un partit. A la banqueta també hi haurà absències. El fisioterapeuta Manolo González ha estat suspès amb dos partits després de ser expulsat diumenge passat. Malgrat les baixes, Mauricio Pochettino no pensa canviar la filosofia de l’equip encara que el rival sigui el Reial Madrid.

Pochettino segueix incrementant el ritme de treball durant aquesta setmana. A més de la sessió doble que van tenir la majoria de jugadors de l’equip ahir, avui la plantilla s’enfronta a una nova sessió a la tarda, més la que ja s’ha celebrat aquest matí. Per a aquesta tarda el cos tècnic ha dividit l’equip en dos grups, que s’exercitaran a porta tancada, i que començaran a les 17.30 i les 18.30 h, respectivament.