El partit va començar molt de cara per als de Sergio González i al minut 18 Lucas Vázquez es va encarregar d’encetar el marcador amb el seu tercer gol aquesta temporada. El Llevant no havia fet pràcticament res, però tot i això va treure petroli d’un córner inexistent per equilibrar el marcador. Simao va superar Javi López i va aconseguir l’empat. Abans del descans va aparèixer Caicedo per fer l’1 a 2. Un gol que no va celebrar per respecte al seu antic equip. A la segona meitat, els blanc-i-blaus no van sentenciar i Víctor Casadesús va evitar la tercera victòria seguida de l’Espanyol. A més, l’equip perdrà Víctor Sánchez per sanció de cara al derbi de la propera jornada.

UD Llevant: Mariño, Iván López (José Mari, min 59), Vyntra, Juanfran, Toño, Camarasa, Simão (Rubén, min 59), Morales, El Zhar (Víctor Casadesús, min 74), David Barral i Uche.

RCD Espanyol: Kiko Casilla, Arbilla, Álvaro, Moreno, Duarte, Javi López, Víctor Sánchez, Lucas (Mattioni, min 84), Víctor Álvarez (Montañés, min 71), Sergio García i Caicedo (Stuani, min 60).

Gols: 0-1 (Lucas Vázuqez, min 18); 1-1 (Simão, min 21); 1-2 (Caicedo, min 45); 2-2 (Víctor Casadesús min 87)