El Nou Estadi Municipal de Badalona gairebé s'ha omplert per a l'ocasió amb més de 4.000 espectadors el dia de l'estrena del camp. El conjunt escapulat ha dominat durant els primers minuts i ha tingut un parell d'ocasions gràcies a Moha, que no ha aconseguit superar el porter Andrés. Els espanyolistes han posat a prova a Morales, que no ha tingut gaires problemes de cara a proteria. En el minut 33, penal sobre Robusté que Iván Agudo s'ha encarregat de marcar. Aquest ha estat el primer gol oficial al nou estadi. A la segona meitat, els de David Gallego han dominat més territorialment, però els locals han estat més incisius en jugades de contraatac. Moha, quan ho tenia tot per fer el 2 a 0 ha enviat als núvols. El filial blanc-i-blau ha buscat el gol de l'empat, però s'ha trobat amb un Morales encertat. Al contraatac, els de Manolo González han tingut oportunitats per ampliar el marcador. L'ocasió més clara ha estat un de l'ex del Sant Andreu, Bruno Vinicius.