El partit a Sant Adrià serà clau per a les aspiracions de l’Espanyol B, que va marxar d’Almendralejo amb un resultat que deixa les portes obertes a la remuntada. Els blanc-i-blaus, ahir de groc, van posar el futbol a la primera part, però l’Extremadura va marcar els gols. El primer, molt matiner, al minut 8, obra d’Uru. I el segon, abans de la mitja part, de Pablo Carmona. A la represa, els de Raúl Longhi van sortir molt motivats a redreçar la situació contra l’equip blaugrana i Jorge va fer un gol que valdrà el seu pes en or. A la tornada, per passar l’eliminatòria, el filial en faria prou de guanyar per 1 a 0.

UD Extremadura: Tete, Troyano, Ruiz, Ferreirinha (Angelito, min. 73), Rodolfo, Salva (Joan Carles, min. 65), Pablo Carmona, Javi Pérez, Golo (José Cayado, min. 68), Uru i Carlos Rubén.

Espanyol B: Edgar, Julio Rico, Víctor Álvarez, Blanchart, Zou, Paul Quaye (Jordi, min. 46), Pirulo (Clerc, min. 84), Cristian Gómez, Bacari, Darder i Thievy (Gabi, min. 88).

Gols: 1-0, Uru (min. 8); 2-0, Pablo Carmona (min. 40); 2-1, Jorge (min. 62).