L’Espanyol B ha sortit adormit a Sant Adrià, tot i que ha disposat d’una gran ocasió per obrir el marcador. El Lleida ha aprofitat la indecisió dels locals per posar-se al capdavant amb dos gols de Chamorro, als minuts 14 i 22. Amb el 0 a 2 s’ha arribat al descans. A la segona part, els dos equips s’han intercanviat els papers i el filial blanc-i-blau ha igualat el partit. Carmona ha estat el golejador amb dues dianes gairebé consecutives, en el 38 i en el 42. Els de Lluís Planagumà haurien pogut endur-se els tres punts, però han desaprofitat una ocasió en el temps afegit.

RCD Espanyol B: Andrés, Rober, Raillo, Duarte, Ángel, Marc Roca (Traore, min70), Luque (Iván Sales, min70), Pol Llonch, Jairo, Mamadou (Carmona, min 55), Pirulo.

Lleida Esportiu: Torres, Pau Bosch, Fuster, Fragoso, Ekhi, Pedro Baquero, Diego Sánchez (Dídac, min89), Albístegui, Chamorro (Osado, min 76), Miramón, Chupe.

Gols: 0-1: Chamorro (min 13); 0-2: Chamorro (min 21); 1-2: Carmona (min 83); 2-2: Carmona (min 87).