Partit molt emocionant el que han disputat l'Espanyol B i l'Hércules a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els periquitos han estats els primers a colpejar i Rufo, al minut 5, ha fet l'1 a 0 després d'una bona jugada col·lectiva. A partir d'aquí, els blanc-i-blaus s'han tancat en defensa esperant un contraatac però l'Hèrcules s'ha anat creixent fins que Pol ha fet l'empat a 1. El gol no ha esperonat els blanc-i-blaus, i l'Hércules ha continuat dominant en el joc i les ocasions. A la segona part, els Chechu ha estat a punt de fer l'1 a 2, però Andrés ha fet una gran aturada que ha tret la son de les urelles als periquitos. Soria ha tingut el 2 a 1 però després de fer el més difícil, no ha pogut superar Chema. Qui sí que l'ha superat ha estat Marg Gual. El davanter, que tot just acabava d'entrar al terreny de joc, s'ha inventat aquesta vaselina i ha tornat a avançar el seu equip. La jugada s'ha repetit i l'Hércules ha tornat a apretar de valent. Una jugada plena de rebots ha estat a punt d'acabar amb gol d'Andrés en pròpia porteria. El porter ha tornata a estar esplèndid amb una aturada espectacular, però no ha pogut fer res en l'empat a 2. Jugada impressionant de Peña i gol de Checa. Finalment, repartiment d'ocasions, de jugades i també de punts.