El domini territorial de l’Espanyol B durant la primera meitat no ha tingut la recompensa del gol fins gairebé arribar al descans. Abans, però, el Cerdanyola ha reclamat penal en aquesta acció sobre Pau López, que sembla clar. En la jugada posterior, Javi Puado ha aconseguit trencar la teranyina defensiva dels vallesans i ha aconseguit l’1 a 0.

A la segona meitat, el filial espanyolista ha aconseguit el segon gol gràcies a aquesta jugada, que ha finalitzat Cristo. Era el minut 51. I 13 minuts més tard, un altre cop el davanter blanc-i-blau ha fet el 3 a 0 definitiu després d’una passada de Moha. Aquest és el cinquè gol de Cristo en els últims quatre partits.

El partit gairebé s’ha acabat en aquest moment, tot i alguna ocasió per part de tots dos conjunts, que han pogut desnivellar el matx, però que ha acabat amb el triomf clar del líder indiscutible del grup cinquè de la Tercera Divisió.