Leo Messi no marxarà mai de Barcelona. Unes hores després de debutar amb el PSG a la Ligue 1, la imatge de l’argentí ha aparegut en una lona gegant al centre de Barcelona. A la pancarta s’hi pot veure Leo Messi, assegut en una espècie de sofà de pell, amb una pilota daurada que recorda la Pilota d’Or que l’excapità del Barça ha guanyat en sis ocasions. La pancarta, d’uns 20 metres de grandària aproximadament, ha aparegut penjada al passeig de Gràcia amb la Gran Via.

El motiu i els efectes de la lona de Leo Messi

La impressionant lona de Leo Messi té un significat comercial. La cadena de restaurants Hard Rock Cafe ha volgut celebrar el seu 50è aniversari amb la imatge de Leo Messi, que des del passat mes de juny és el seu ambaixador internacional. Messi va unir-se a Hard Rock Cafè fa tot just uns mesos, sota la campanya publicitària #LiveGreatness. Des fa anys, a més a més, Leo Messi és un dels clients habituals del Hard Rock Cafe a Eivissa.

Els efectes de la lona de Leo Messi han trigat ben poc a aparèixer. Fotografies i vídeos per a Instagram a banda, l’expectació per la pancarta de Messi ha provocat una petita topada entre un cotxe i una moto, tal com ha enregistrat la periodista Maria Garrdio, de La Sexta.