Messi

Lionel Messi ha assolit la xifra de 500 partits disputats a Primera Divisió després de reaparèixer al camp de l’Osca. L’argentí és l’onzè futbolista que més enfrontaments ha disputat al campionat espanyol juntament amb Raúl García. Precisament, el futbolista de l’Athletic també ha arribat als 500 enfrontaments aquest diumenge.

El rècord el té Zubizarreta

El capità del Barça encara està lluny de ser el futbolista que més partits ha disputat a Primera Divisió. El líder d’aquest rànquing és Andoni Zubizarreta, que en va disputar 622. De fet d’aquests partits, 301 van ser vestint la samarreta blaugrana.

A un pas de ser el blaugrana amb més partits

Només hi ha quatre exjugadors del Barça que hagin disputat més partits a Primera que Leo Messi. A banda de Zubizarreta, Eusebio Sacristán va jugar 543 enfrontaments, Xavi Hernández 505 i Miquel Soler 504. De tots quatre, només Xavi Hernández va disputar tots els seus duels a la Lliga amb la samarreta del Barça. Per tant, si Leo Messi juga cinc partits més es convertirà en el futbolista que més cops ha defensat l’escut blaugrana a Primera Divisió.