L'Espanyol visita el Leganès
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha guanyat al camp del Leganés per 0 a 2. Els dos gols els ha fet Borja Iglesias. Amb la victòria els blanc-i-blaus segueixen tenint opcions de ser setens i, per tant, jugar a Europa la temporada que ve.

Borja Iglesias obre el marcador

La primera part ha començat sense un dominador clar. Ni l’Espanyol ni el Leganés han tingut el control i, per tant, s’han generat poques ocasions. A mesura que han anat passant els minuts els blanc-i-blaus han generat més joc. Un xut de Melendo ha estat una de les oportunitats més clares. Wu Lei i Borja Iglesias generaven perill i ha estat el gallec qui ha marcat el 0 a 1 en el minut 35. Els de Rubi haurien pogut fer el segon abans del descans, però el marcador ja no s’ha mogut. En el minut 44 Bustinza del Leganés ha estat expulsat.

L’Espanyol segueix somiant en Europa

A la segona part, el Leganés ha buscat l’empat i ha tingut ocasions per fer-lo, però no ha estat encertat en la rematada. L’Espanyol a poc a poc s’ha expulsat el domini dels madrilenys i ha generat diverses oportunitats de perill. Ha estat en el minut 71 quan Borja Iglesias de penal ha signat el 0 a 2. Fins al final els de Rubi han fet un partit seriós i s’han endut tres punts molt importants.