Legans Barça
@FCBarcelona_cat

El Barça ha perdut contra el Leganés per 2 a 1 en el partit de la sisena jornada de Lliga. Malgrat avançar-se amb un gol de Countinho, el madrilenys han remuntat gràcies a les dianes d’El Zhar i Óscar.

El Barça té un bon inici però afluixa just en marcar

El partit ha començat amb canvis en l’11 titular. Luis Suárez s’ha quedat a la banqueta mentre que Munir el Haddadi ha acompanyat Ousmane Dembélé i Leo Messi a la davantera. Countinho s’ha situat d’interior esquerre. L’altra novetat ha estat Vermaelen, que ha jugat en lloc de Jordi Alba. Amb aquests canvis en l’11 els blaugrana han començat molt bé el matx i al minut 12 Countinho ha marcat per al Barça. Els de Valverde se n’han anat enrere i el Leganés ha començat a situar-se en el partit.

El Leganés remunta el partit

A la segona part, el Leganés ha sortit molt fort i just en començar, en menys d’un minut, els de Pellegrino han capgirat el marcador amb gols d’El Zhar i Óscar. Després dels dos gols, Valverde ha fet entrar Luis Suárez per Munir. Però el Barça no s’ha despertat del malson. També han entrat al terreny de joc Jordi Alba i Malcom per Vermaelen i Dembélé, però no ha servit per a res. El marcador no s’ha mogut, i això que el Barça ho ha intentat. L’equip de Valverde ha perdut el primer partit d’aquesta Lliga.