Albert Español va ser l'encarregat d'avançar els barcelonins anotant la primera diana de l'enfrontament. El rus Yúrchik va empatar el partit però la reacció catalana no es va fer esperar. Tot i que els mariners van estar en tot moment davant al marcador no va ser fins al tercer quart quan el partit es va trencar definitivament amb un parcial de 4 a 0. Un Echenique en estat de gràcia va ser el principal protagonista. Del seu braç en van sortir 6 dels 12 gols locals. A l'últim temps, els russos van intentar la remuntada però la final ja estava vista per a sentència. La final femenina la va guanyar el Sabadell, que continua amb l'hegemonia. Les noies de Nani Guiu es van imposar a l'Olympacos per un ajustat 9 a 8. Les vallesanes es van col·locar davant en el marcador en el segon quart i van mantenir l'avantatge fins al final. Les valleses ja fa gairebé tres anys que no perden cap partit.

Albert Español va ser l’encarregat d’avançar els barcelonins anotant la primera diana de l’enfrontament. El rus Yúrchik va empatar el partit, però la reacció catalana no es va fer esperar. Tot i que els mariners van estar en tot moment al davant al marcador,  no va ser fins al tercer quart quan el partit es va trencar definitivament amb un parcial de 4 a 0. Un Echenique en estat de gràcia va ser el principal protagonista. Del seu braç en van sortir 6 dels 12 gols locals. A l’últim temps, els russos van intentar la remuntada però la final ja estava vista per a sentència. 12 a 7 va ser el resultat per donar la primera Supercopa d’Europa a un Barceloneta que havia fet història.

L’hegemonia femenina continua en mans del Sabadell, que ahir es va imposar l’Olympacos per un ajustat 9 a 8. Les vallesanes es van col·locar al capdavant en el marcador en el segon quart i van mantenir l’avantatge fins al final. Les de Nani Guiu ja fa gairebé tres anys que no perden cap partit.