L'Atletic-Barceloneta contina en estat de gràcia i va tornar a guanyar el Canoe per 14 a 9 per segellar el pas a la final. Malgrat l'absència del porter Dani Pinedo l'equip mariner no va donar cap opció als madrilenys. Després d'un 4 a 2 en el primer quart, els homes entrenats per Santi Fernandez van sortir molt forts en el segon per arribar al descans amb 9 a 3. Un avantatge que van dosificar en la segona part. DAVID MARTÍN, jugador del CN Barceloneta "Ha sigut un rival, el Canoe, una mica complicat. Però crec que hem solventat bé l'eliminatòria i ara a pensar en la final, que segurament serà molt més complicat amb el Sabadell" El rival de la final serà el Sabadell. Els vallesans van superar el Mediterrani en l'altra semifinal per 12 a 5. Els de Sants no van poder repetir la gesta de la piscina del Terrassa davant un equip que va deixar l'eliminatòria sentenciada en el segon quart. Per tant, la gran final la jugaran el primer contra el segon de la Lliga regular i el Barceloneta, amb el factor piscina a favor.