Els mariners, amb casquet blau, només han patit en el primer quart, que ha acabat amb un equilibrat 3 a 4 a favor dels de Chus Martín. Abans de la mitja part el Barceloneta ha fet evident la seva superioritat i ha col·locat el 4 a 7 en el marcador. A la segona part s’ha mantingut la tònica fins al 8 a 14 final.

El rival del Barceloneta serà el Sant Andreu, que ha guanyat el Terrassa per 7 a 5. Els de Xavier Julià s’han avançat en el marcador amb un 2 a 1 en el primer quart i un 2 a 0 en el segon, que ha deixat un 4 a 1 en al descans. El tercer quart ha estat per als de Dani Nart, amb un parcial de 2 a 3, que ha deixat el 6 a 4. En el darrer quart ha marcat el Terrassa. I gràcies a les intervencions del porter del Sant Andreu, Ramon Lluís, i d’un gol amb el peu de Sergi Trilles, el Sant Andreu s’ha acabat imposant.