Joan Laporta, president FC Barcelona aval
@FCBarcelona_cat

El president del Barça, Joan Laporta, i els membres que formaran part de la seva junta directiva han signat, segons alguns mitjans, l’aval de 124,6 milions d’euros, el 15 per cent del pressupost del club, i aquest dimecres serà investit com a màxim mandatari del Barça. Finalment, el president electe ha aconseguit reunir els diners per poder presentar-los davant La Lliga.

L’aval serà presentat a La Liga

Amb la renúncia de Jaume Giró, home responsables de la part econòmica de la candidatura Estimem el Barça, Joan Laporta s’havia quedat sense una de les persones que anava a fer front als gairebé 125 milions d’euros. Finalment, i després d’una ràpides negociacions, Laporta ha aconseguit que Eduard Romeu sigui un dels avaladors i ocupi la vicepresidència econòmica de la nova Junta Directiva blaugrana.

A més de diverses aportacions personals, i sempre segons alguns mitjans, Laporta ha rebut el suport econòmic i la garantia del Banc Sabadell i de l’empresa d’energies renovables, Audax. La intenció que tenen ara, des de l’equip de Joan Laporta, es enviar l’aval a la La Lliga i que aquesta doni la seva aprovació.

El 17 de març, Laporta serà president

Un cop La Lliga aprovi l’aval, Joan Laporta ja no tindrà cap impediment per ser nomenat president del FC Barcelona. L’acte, segons alguns mitjans, està previst per aquest dimecres, 17 de març. A les 16 h, els membres de la Junta Directiva es reuniran amb Carles Tusquets i la Junta Gestora actual per fer el traspàs de poders. Dues hores més tard, a les 18 h i a l’Auditori 1899, es farà l’acte de pressa de possessió de Joan Laporta com el 41è president del Barça.