Comunicat oficial directiva FC Barcelona
Comunicat oficial directiva FC Barcelona

El president del Barça, Joan Laporta, ha rellevat de les seves funcions el director d’Esports Professionals, Albert Soler, i el cap dels Serveis Jurídics del club, Romà Gómez Ponti. Així ho ha decidit la Junta Directiva blaugrana, reunida en sessió ordinària aquest dimarts a les instal·lacions del Camp Nou.

Noves vicepresidències

La junta ha acordat nomenar Antonio Escudero vicepresident de l’Àrea Social i Juli Guiu vicepresident de l’Àrea de Màrqueting.

Aquestes vicepresidències s’uneixen a les ja acordades en la reunió de la junta anterior: Rafael Yuste, vicepresident primer de l’Àrea Esportiva; Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional, i Eduard Romeu, vicepresident de l’Àrea Econòmica.

Portaveu de la Junta Directiva: Elena Fort

La junta ha acordat nomenar Elena Fort portaveu de la Junta Directiva i Miquel Camps portaveu adjunt.

Directius responsables dels esports professionals i del futbol formatiu

La Junta Directiva ha acordat nomenar Josep Cubells directiu responsable del bàsquet, Joan Solé directiu responsable de l’handbol, Xavier Barbany directiu responsable de l’hoquei, Aureli Mas directiu responsable del futbol sala, Xavier Puig directiu responsable del futbol femení i Joan Soler directiu responsable del futbol formatiu.

Directius responsables de la Comissió Social, de l’Espai Barça i de Seguretat

La Junta Directiva ha acordat nomenar Josep-Ignasi Macià directiu responsable de l’Àrea Social, Jordi Llauradó directiu responsable de l’Espai Barça, Alfons Castro directiu responsable de Seguretat i Josep Maria Albert directiu adjunt al conseller delegat.