La Lliga ha demanat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol canviar el Barça-Madrid del 26 d’octubre del Camp Nou al Bernabéu. D’aquesta manera, La Lliga vol evitar possibles problemes que es podrien generar a causa de la situació difícil que es viu a Catalunya arran de la sentència del Tribunal Suprem de l’1 d’octubre. Argumenta que és un canvi “per causes de força major i circumstàncies excepcionals”. 

La Lliga també ha fet arribar la proposta als dos clubs, que ara tenen fins dilluns per presentar al·legacions al Comitè de Competició, que serà qui acabarà decidint on es juga el partit. De moment, ni Barça ni Madrid s’han pronunciat oficialment i s’haurà d’esperar per saber les posicions de blaugrana i blancs. Recordem que el Barça sí que va reaccionar a la sentència del Suprem amb un comunicat que considereva que “la presó no és la solució”.

Si finalment, la proposta de La Lliga s’acaba tirant endavant i es produeix el canvi d’ordre el clàssic de la segona volta es jugaria al Camp Nou el cap de setmana de l’1 de març.