JOSEP GARCÍA, president de la UE Poble Sec "Sabíem el que podia passar i, de fet, no s'han ingressat tants diners com es podia pensar. Hi ha una sèrie de persones que estan amb nosaltres, que estem molt il·lusionats tot i el que està passant ara mateix, i amb la i·lusió anem, i en fi, és tirar endavant i aixecar el cap i no abaixar-lo."

La UE Poble Sec es queda sense primer equip. La directiva de l’entitat ha decidit, en una assemblea amb tots els socis, retirar l’equip de Tercera Divisió per poder salvar l’entitat dels deutes econòmics. Ara, el club intentarà sanejar-se, aprofundir en la base i preparar-se per, si tot va bé, començar l’any que ve la Quarta Divisió Catalana.

Aquest gener la Unió Esportiva Poble Sec va complir 85 anys d’història. Un club de futbol mític de Barcelona que va jugar durant molts anys a Tercera Divisió i Primera Catalana. Hi han passat jugadors com Pedro Dólera, ara entrenador de l’Europa, o l’ex de l’Espanol Raducanu. Si ens remuntem als anys 50, trobaríem que també hi va jugar Josep Parra, que va arribar a ser internacional amb Espanya. Els últims anys del club han estat més complicats. Descensos de categories i problemes econòmics el van portar a Tercera Catalana i a una moció de censura del president anterior. La nova junta ha intentat per tots els mitjans omplir el buit de 20.000 euros i l’última mesura en una assemblea de socis ha estat retirar l’equip de la competició. Ho fan perquè el Poble Sec no desaparegui i pugui pagar els deutes. Els sequistes es queden sense primer equip, de moment. Ara volen treballar més el futbol base i tornar a començar, potser la propera temporada, amb un nou equip.