MANEL MOYA, entrenador del FC Martinenc "Ara hem fallat una miqueta i sen's han acostat una mica els equips de darrera, però penso que aquest parón ens anirà bé. I bé, juguem a casa on hem sigut forts durant tot el campionat i esperem seguir així." JORDI ARGILÉS, entrenador de la UA Horta "Fins al final a lluitar per l'escut, per l'entitat i pel soci. Sobretot pel soci que es mereix molt més del que li estem donant. L'equip vol però tenim una llosa que no ens deixa acabar de donar aquesta gratificació al soci." RICARDO MENDOZA, entrenador del CE Tecnofutbol "Es muy importante para nosotros ganar y que los tres puntos queden aquí en Can Dragó porque ya estaríamos un poco con la cabeza fuera del agua para poder conseguir los cuarenta puntos." JUANJO GARCIA, entrenador del CE Júpiter "Intentar sumar els tres punts, distanciar-los. També passar-los amb el goal average i intentar en aquesta cursa que ens hem proposat de quedar el més a dalt possible." DANI CRUZ, entrenador del CE Canyelles "Si volem la salvació és un partit vital per guanyar. Tenim 2 sortides seguides fora contra dos rivals directes i hem de sumar el màxim de punts possibles. Si no, se'ns complicarà molt."

Al grup 1 el Júpiter rebrà el Banyoles en un partit en què els de la Verneda ja no es juguen res. El Canyelles jugarà al camp del Farners, un rival directe per la salvació, i ha de guanyar per no deixar-los escapar a la classificació.

En el grup 2, tots tres equips jugaran de locals. El Martinenc rebrà l’Andorra amb la intenció de trencar la mala ratxa de tres partits consecutius sense guanyar. Per aconseguir-ho, Manel Moya podrà comptar amb el nou fitxatge estrella: Elhadji Bandeh. L’Horta jugarà contra el Jesús i María en un partit en què els homes d’Archi no es juguen res. Qui sí que es juga les garrofes és el Tecnofutbol, que pot fer un pas de gegant per seguir a Primera Catalana si guanya el Vilanova i la Geltrú.