L’Espanyol B continua sense aixecar cap després de caure per 2 gols a 0 a La Nucia. Els blanc-i-blaus s’han vist condicionats per l’expulsió de Pol Lozano al minut 46 de partit. Amb aquesta derrota, ja són sis les jornades consecutives sense guanyar.

Primera meitat sense gols

L’Espanyol B visitava La Nucia amb l’objectiu de revertir els mals resultats i retrobar-se amb la victòria. Tot i això, no era un desplaçament fàcil ja que és un rival molt sòlid a casa, d’on ha tret molt bons resultats. Els blanc-i-blaus, amb la intenció de recuperar l’efectivitat de cara a porteria, han començat intensos en atac. Al minut 7, han provat sort amb un xut des de la frontal que ha marcat desviat per poc i tot seguit amb una jugada assajada que no han pogut culminar amb gol. Tot i això, La Nucia ha estat l’equip més insistent de cara a porteria. En els 20 primers minuts de joc, els locals s’han aproximat mitjançant Josué. El davanter local ha rematat alt una centrada de Javi Cabezas. En la següent jugada, s’han intercanviat els papers i ha estat Cabezas qui ha estat a punt de transformar una gran jugada de Josué. Amb l’empat a 0 s’ha arribat al final dels primers 45 minuts de joc.

L’Espanyol B, amb un menys tota la segona part

Quan només s’havia disputat un minut de la segona meitat, l’Espanyol B ha rebut una gerra d’aigua freda amb l’expulsió de Pol Lozano. El jugador blanc-i-blau ha vist la segona targeta groga després d’una entrada a Ivan Forte, deixant així el seu equip amb inferioritat numèrica. Això ha condicionat el conjunt de José Aurelio Gay i un quart d’hora després ha encaixat el primer gol del partit. Adolfo Enriquez ha obert la llauna pels locals després d’una gran centrada de Josué. Cinc minuts més tard, l’àrbitre ha senyalat penal per una mà de l’Espanyol B a l’interior de l’àrea. El mateix protagonista del primer gol, Adolfo Enriquez, ha pres la responsabilitat i no ha fallat des dels onze metres. El marcador ja no s’ha mogut més i amb el 2 a 0 s’ha arribat al final del temps reglamentari. Aquesta derrota allarga la mala dinàmica de resultats del conjunt blanc-i-blau.