La Monta ha plantejat un partit físic en què cada pilota es lluitava com l'última, el Cornellà no s'ha arronsat i les arribades a les dues àrees s'han succeït durant els primers 45 minuts. Només començar la segona part, Sascha s'ha quedat sol però no ha encertat a rematar i, poc després, David ha aprofitat un rebot en un córner i el seu xut ha tocat un company que es trobava en una posició dubtosa. MANOLO GONZÁLEZ "El gol ha sido un rebote en un córner con un fuera de juego muy claro que lo ha visto todo el mundo y el linier lo ha visto y no sé porqué no lo ha pitado." Amb el 0 a 1, els visitants s'ha dedicat a defensar i la Monta ha estat a punt d'empatar amb un gran xut de Nils. Al final, victòria del Cornellà, que s'assegura jugar el play-off, mentre que els de Nou Barris han acabat enfadats amb l'actuació arbitral, ja que han reclamat tres possibles penals, el més clar, una falta sobre Sascha. Tot i la derrota, Manolo González ha quedat molt satisfet amb els seus jugadors. MANOLO GONZÁLEZ "Han tenido una actitud espectacular y no te queda otra cosa que felicitar al equipo. Yo, de verdad, creo que hoy hemos hecho para ganar y no hemos ganado por falta de acierto en los últimos metros y por una decisión que nos ha perjudicado claramente."

“Tato” Burgada, Ferran Melich, Oriol Escabrós, José Andrés Borges, Daniel Sánchez (Joshua, 70′), Sascha, Nils, Padilla (Xavier Torrent, 39′), Rubén Giménez, Daniel Garcia (Pere Olivé, 56′).

José Miguel, José Antonio Garcia, Franco Sanchirico, Raul Capo, Israel Delgado (Julián García, 40′), David, Daniel Martí, Josep Caballé, Boris, Xavier Puerto (Joel Marín 82′), Xavier Civil (Luis Gaudioso, 77′).

Gol: 0-1, David 50′.