El Muntanyesa ha sortit disposat a brindar una alegria a la seva afició i només començar ha tingut un parell de bones ocasions per inaugurar el marcador. La primera ha estat de Joshua i, en la segona, la defensa del Borges Blanques ha estat a punt de marcar-se en pròpia porteria. Però han estat els visitants els qui han marcat. La defensa de la Monta no ha estat contundent i Aitor Serrano ha fet pujar el 0 a 1 al marcador. A més, en la jugada següent hauria pogut arribar el segon, però la pilota ha anat al travesser. El Muntanyesa ha buscat l’empat i Oscar ha estat a punt d’aconseguir-lo, però ha creuat un pèl massa la pilota. I abans del descans ha estat Víctor Colchero, amb una mà de reflexos, qui ha evitat el segon del Borges Blanques.

Domini groc-i-negre sense premi

A la represa, els de Nou Barris han posat una marxa més i han dominat la possessió de l’esfèric. Després d’una segona part sense gols, les acaballes del partit han estat un monòleg del conjunt de Toni Pérez i Tato Burgada. A les últimes accions del partit Lamin Samanteh ha tingut una doble ocasió. Poc després els locals han tornat a tenir l’empat a les botes en una jugada a pilota aturada en la qual fins i tot el porter groc-i-negre ha pujat fins a la porteria rival. Finalment els barcelonins s’han quedat sense el seu objectiu, guanyar el primer partit a casa i sumar a la classificació sis punts de sis possibles.