El Muntanyesa no ha tingut una bona entrada d'any i en un duel contra un rival directe ha perdut de forma clara. Les coses han començat malament per als de Toni Escudero perquè en el minut 4, en una mala sortida del porter Víctor Cócera, Joan Grassa ha fet l'1 a 0. Només cinc minuts més tard, Fernando Velillas ha estat l'encarregat de fer el segon gol de l'enfrontament. L'exjugador de la Monta ha estat un malson per als seus excompanys, que han vist com el mateix Velillas sentenciava l'enfrontament en el minut 27. El 3 a 0 ha deixat l'equip groc-i-negre sense gaire poder de reacció. A la segona meitat no ha canviat la tònica del matx i Joan Grassa ha tingut la possibilitat de fer el quart en el minut 61. Finalment ha estat Manuel Raíllo qui ha marcat el 4 a 0 definitiu en el minut 78. El Muntanyesa només ha sumat un punt dels últims nou possibles mentre que el Terrassa ha aconseguit el vuitè partit consecutiu sense perdre.