Catorze minuts són els que ha trigat la Monta a obrir la llauna i ho ha fet de les botes de Joel Martínez. Els de Julià García han anat guanyant terreny i han vist recompensa abans del descans amb el gol d’Aleix, un resultat que posava en perill la zona de privilegi i inquietava Toni Escudero. A la represa, els locals s’han tornat a posar al davant en el marcador gràcies a Pedro García. L’alegria, però, ha durat poc a la Bombonera. Pau López n’ha fet prou amb quatre minuts per posar fi a la festa groc-i-negra amb el 2 a 2 definitiu. Víctor Cócera, la principal novetat del partit, ha respost a la confiança del seu entrenador salvant, a les acaballes, la victòria visitant. Velillas ha tingut el 3 a 2 a les botes però el porter del Rubí ha aconseguir refusar el xut del davanter.