Els homes entrenats per Fernando Navarro han sortit a totes contra Santfeliuenc, i al minut 17 ja han fet el primer. Moyano ha rematat de cap un córner per situar l'1 a 0 i abans del descans Òscar ha fet el segon. A la segona, hem vist dos gols més. El 3 a 0, obra de Dani i el quart amb una vaselina de Guti. Una golejada que ha servit per acomiadar el tècnic Fernando Navarro, "Picolo", que després de 9 temporades al capdavant de la Iberiana, deixa el club. FERNANDO NAVARRO, entrenador de la Gimnàstica Iberiana "Yo la temporada que viene no voy a seguir. Ya se sabía. Se lo dije a los jugadores. La directiva lo sabe hace tres o cuatro meses, los jugadores lo saben hacen 4 o 5 semanas. Ahora es cuestión de la directiva de haber lo que va hacer de quien va ha entrenar, el organigrama que van a tener. Después de nueve años creo que ya es hora de que le toque a otro." Un altre que podria seguir els passos de Navarro és el migcampista Dani Benítez, un dels més destacats del partit d'avui.