La Damm s'ha convertit en el segon equip més golejador de la Divisió d'Honor juvenil. Els cervesers han marcat sis gols en el últims dos partits. Davant el Santo Domingo, els barcelonins han aconseguit una victòria treballada per 2 a 1. Després de diverses ocasions, Acedo ha obert el marcador i només tres minuts més tard ha arribat el segon, que ha estat obra de Recort. A la segona part, els aragonesos han reaccionat i han retallat diferències. Israel ha estat l'autor del gol. Després la Damm ha tingut ocasions per fer el tercer, però no han pogut sentenciar el partit. I quan només faltaven quatres minuts per al final penal en contra de la Damm. Però el porter Juan Flere ha rebutjat el xut i ha certificat la victòria dels cervesers.