La Damm afrontava el seu segon partit consecutiu a casa i ha sumat una nova victòria. Els cerveses han suat de valent, però s'han acabat imposant al Nàstic de Tarragona per 2 a 0. Els dos equips han disposat de diverses ocasions fins que ha arribat el primer gol, que ha estat bastant matiner en el minut 8 i l'ha fet Nolla. A la segona part els dos equips han seguit disposant d'ocasions. Una de les més clares aquest pal de la Damm. Els tarragonins han buscat l'empat i en diferents vegades hi han estat força a prop. Ja en temps de descompte i amb el Nàstic buscant l'1 a 1 a la desesperada ha arribat el 2 a 0. Eloi ha controlat la pilota al mig del camp i s'ha escapat tot sol per sentenciar el partit. Els barcelonins es mantenen a la part alta de la classificació.