La Damm ha marcat només començar el partit. Nolla en el minut 3 ha fet el 0 a 1. El Nàstic ha reaccionat i abans de la mitja hora de joc Nil ha fet l’empat a 1, resultat amb què s’ha arribat al descans. A la represa s’han vist fins a cinc gols. El primer l’ha fet Recort, que col·locava l’1 a 2 en el marcador, però l’alegria dels vermells només ha durat nou minuts, el temps que ha trigat Marc ha fer el 2 a 2. El partit estava obert i podia decantar-se cap a qualsevol cantó i ha tornat a ser la Damm qui s’ha avançat gràcies a Àlex. Però el Nàstic no estava disposat a deixar escapar cap punt de Tarragona i ha tornat a empatar a 3. El gol de la victòria dels barcelonins ha arribat quan faltaven cinc minuts per al final del partit i l’ha fet Acedo.