El partit no va començar bé per als homes entrenats per Roger García i l’equip blanc-i-blau es va avançar amb un gol de Salvans en el minut 17. Abans del descans, Brugué es va inventar un xut des de fora l’àrea per signar un 0 a 2 que semblava sentenciar el partit per a l’Espanyol però els homes entrenats per Luis Blanco van veure com a la segona part els paper es van capgirar. Anglada en el minut 55 i Patrice en el 68 van fer justícia en un partit en què els locals van disposar d’oportunitats per guanyar. L’encert, però, va tornar a ser blanc-i-blau amb un gol de Coll en el minut 70 que va deixar el marcador amb el definitiu 2 a 3. La victòria manté l’Espanyol com a segon classificat a tres punts del Barça i, en canvi, deixa la Damm encara en posicions de descens.