El duel català ha començat equilibrat, però amb el Barça sempre manant en el marcador. Al descans, els de Xavi Pascual dominaven de quatre gols: 17 a 13. El Granollers ha aguantat l’embranzida fins al minut 45. Llavors els blaugrana han trencat la final de forma definitiva.

FC Barcelona: Saric, Víctor Tomás (6), Lazarov (3), Karabatic (7), Rutenka (7), Entrerríos (-), Ariño (3) -set inicial-, Sorhaindo (1), Viran (-), Sarmiento (-), Gurbindo (3), Sigurdsson (5), Jallouz (2), Saubich (-).

Fraikin BM Granollers:Pejanovic, Blanxart (-), Marc Garcia (-), Grundsten (-), Valadao (5), Del Arco (5), Resina (3) -set inicial-, Pol Sastre, Álvaro Ruiz (2), Ferran Solé (8), Toledo (1), Figueras (-), Pérez (1), García (-), Capdevila (1), Puig (-).

Parcials cada 5 minuts: 3-2/7-4/9-7/12-10/14-13/17-13 (descans), 19-16/22-18/26-22/31-23/33-23/37-26.