Ronald Koeman ha volgut tancar d’una vegada per totes la polèmica generada respecte a la seva relació amb Joan Laporta. L’entrenador del Barça assegura que no té cap queixa amb el màxim responsable del club.

Koeman: “No tinc cap queixa amb el president”

Durant els últims dies s’ha parlat molt de les relacions entre Joan Laporta i Ronald Koeman. I abans d’enfrontar-se al Bayern de Munic en el primer partit de la Champions, l’entrenador blaugrana ha volgut tancar qualsevol polèmica amb el president.

Koeman ha assegurat que “la nostra relació és bona i si hi ha coses ens parlem. Al final, tal com li vaig dir al president, tots dos volem el millor per al club. El Barça és el més important”.

L’entrenador blaugrana reconeix que no té cap problema amb el president. A més, ha reconegut que Joan Laporta passa sovint per la Ciutat Esportiva Joan Gamper i “és evident que parlem moltes coses del club. És una relació perfecte per a mi. No tinc cap queixa“.

Això sí, Koeman no ha negat que en alguns moments ha mantingut punts de vista diferents amb Laporta i que, per tant, “clar que tenim algunes cosetes, però ho hem parlat i ens hem posat d’acord en tots els sentits”.