Ronald Koeman

Gerard Piqué i Ronald Koeman van expressar amb sinceritat el que pensen de l’actual situació del Barça. Tots dos van dir que és difícil assumir-ho, però “és el que hi ha” i “som el que som”, en referència al fet que hi ha una plantilla jove, amb molts futbolistes inexperts i que també hi ha molts jugadors que han de ser importants i estan de baixa per lesió.

La dura realitat

El capità retrata la realitat d’aquest Barça post-Messi, amb un club endeutat fins a les celles i amb només un brot verd, la irrupció dels joves del planter que donen aire a l’equip quan surten al camp, com va passar aquest dimarts amb Gavi.

El Bayern juga una altra Lliga

La roda de premsa de Koeman va ser tensa. L’entrenador va justificar el plantejament defensiu pel potencial del Bayern, “un equip amb el qual no ens podem comparar ara mateix”. També va dir que els joves necessiten minuts, igual que Luuk de Jong, que va debutar al Camp Nou en un duel dels més complicats i contra un rival que exigeix molt durant els 90 minuts de joc i que va acabar guanyat per 0 a 3.