El Barça es troba concentrat a Còrdova, on aquest dimecres a les 21 h jugarà la primera semifinal de la Supercopa d’Espanya contra la Reial Societat. El tècnic blaugrana, Ronald Koeman, valora positivament l’evolució de l’equip en els darrers enfrontaments, però que encara no poden pensar en la final, s’han de centrar en el proper partit contra la Reial, que assegura “serà un partit molt interessant de dos conjunts que volen jugar” i “que és un equip que en el xoc de Lliga ja ens va crear molts problemes”.

Millora de l’equip en tots aspectes

Koeman s’ha mostrat convençut que l’equip ha millorat en totes les facetes del joc, i que això demostra que els bons resultats passen per “guanyar en efectivitat”, però també “la gent de mig camp puja més” i “defensivament estem treballant molt bé”, i això els dona un gran “marge de confiança”.

L’entrenador holandès ha refusat veure’s com a favorit per guanyar la final de la Supercopa. Ha dit que en aquest cas no veu clars favorits per endur-se el títol, però que “tots quatre equips són forts” i “els nostres darrers resultats ens fan ser optimistes”.

No és moment de parlar de les eleccions

Ronald Koeman també ha hagut de contestar temes d’actualitat del club, encara que no s’ha volgut pronunciar sobre el període d’eleccions o si el Barça tindrà un nou president aviat. Només ha assegurat que “estem preparats, sabem el que volem però ara no és moment de posar energia en aquest sentit, jo com a entrenador la meva preocupació és preparar el partit de demà”.

L’holandès ha acabat per dir que “si volem passar a la final de diumenge hem de fer un bon partit contra la Reial Societat”.

Sessió d’entrenament a Còrdova