El tècnic del Barça, Ronald Koeman, ha valorat la derrota del Barça davant la Juventus al Camp Nou en l’últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions. L’entrenador s’ha mostrat decebut per aquesta derrota. De fet ha estat clar: “Estic preocupat. He vist que l’equip ha sortit sense confiança i sense agressivitat”.

“S’ha de complir tot el partit”

Koeman ha continuat mostrant-se crític amb l’actitut de l’equip, sobretot en la primera mitja hora de joc. Pel tècnic blaugrana, l’equip ha començat “amb por, com si hi anéssim a no perdre el partit, en lloc d’anar a buscar-lo”. Per l’entrenador, la Juventus ha sortit molt més ambiciosa al matx i això ha fet que en dominés els primers minuts. A partir de la mitja hora, quan el Barça ja perdia per 0 a 2, ha canviat l’actitut de l’equip, però per Koeman “s’ha de complir tot el partit”.

Koeman no es planteja canviar el sistema

El tècnic també ha explicat que de moment no es planteja canviar de sistema, amb quatre defenses, dos pivots defensius, tres mitja punta i un davanter. Per Koeman, “no és un tema de sistema”, ja que amb aquest dibuix, per exemple, l’equip va guanyar al camp de la Juventus. De fet, ha estat clar quan ha explicat que “amb els jugadors que tenim, és el millor sistema”.