Després de cinc jornades en zona de descens, el Júpiter ha aconseguit sortir de les posicions perilloses del grup 2 de la Primera Catalana. Des del club es mostren optimistes de cara a les sis jornades que queden per acabar el campionat.

Un bon partit a Almacelles per sortir del pou

Els tres punts sumats davant l’Almacelles, juntament amb les derrotes del Lleida B, el Sant Ildefons i l’empat del Cambrils, han permès al conjunt de Miguel López sortir de les places de descens. El tècnic gris-i-grana afirma “que encara no hem fet res, però la cosa no pinta malament”. López, que va arribar al Júpiter a finals de febrer per substituir Ruben Martínez, considera que el partit davant l’Almacelles podria ser un punt d’inflexió per al que resta de temporada. De la mateixa manera s’expressa el president dels gris-i-grana, Joan Rión. El màxim responsable del club considera que “amb aquest joc i una mica de sort ens podrem salvar“.

Els rivals directes

Amb la permanència encara sense assegurar, però molt ben encarada, a la Verneda consideren clau els partit que tindran des d’ara amb rivals directes. Els tres pròxims partits seran contra el Cambrils, avantpenúltim; el Balaguer, últim, i el Vista Alegre, que està a cinc punts dels gris-i-grana. Després s’enfrontaran al Tàrrega i l’últim partit a la Verneda serà contra la Rapitenca, penúltims a la classificació.

El futur de Miguel López

Les xifres de Miguel López a la banqueta del Júpiter, set de 15 punts possibles, conviden a l’optimisme. Des de la directiva confien en la salvació ben aviat per poder començar a parlar amb el tècnic d’una possible renovació. Segons Rión, “la secretaria tècnica haurà de valorar molt positivament la feina que està fent”. Per la seva banda, l’entrenador vol anar pas a pas i pensar només en la salvació, tot i que “el Júpiter és un club per quedar-se i fer un bon projecte“.