El Júpiter perd davant el Rubí
@CE_Jupiter

El Júpiter ha guanyat el partit d’aquesta jornada de Primera Catalana per 3-2 davant del Vic. Els gris-i-grana encadenen dues victòries consecutives, cosa que els permet allunyar-se de la zona baixa.

Una primera part disputada

Els primers 45 minuts han estat molt intensos. Els dos equips han tingut ocasions per avançar-se en el marcador. Ha estat el Júpiter l’encarregat de fer-ho amb Escudero al minut 25. Després del gol, les bones sensacions de l’equip de Vic s’han diluït. Tot i així, els vigatans han pogut marcar el gol de l’empat a les acaballes de la primera part.

Festival de gols a la segona part

A la represa, el Júpiter ha posat el 2-0 en el marcador. Escudero ha estat un altre cop l’encarregat d’augmentar l’avantatge dels gris-i-grana en el minut 50. Després del gol, el Vic ha pressionat i el seu esforç ha vist recompensa amb el gol de cap d’Àlex Gil al minut 61. Els vigatans han pogut empatar el partit amb un penal que ha aturat Albert Duran, porter del Júpiter, després de substituir el lesionat Fuentes. Minuts més tard, ara sí, el Vic ha marcat l’empat a 2 al minut 72 , obra de Max Morell. Tot feia pensar que l’enfrontament acabaria amb empat, però al minut 89 Adrià Felius s’ha encarregat de posar el 3-2 definitiu al marcador i donar la victòria a l’equip local.