El Júpiter ha trencat una ratxa negativa de cinc jornades sense guanyar. Els gris-i-grana s’han imposat per 2 a 1 al Tàrrega. Amb aquesta victòria els de la Verneda es mantenen en la tretzena posició a la classificació fora de les places de descens i s’apropen a la part mitjana de la taula.

Jalal Kasmi marca el gol de la victòria en el minut 89

El triomf contra el Mollerussa no va ser gens fàcil, ja que van ser els visitants els qui es van avançar en el marcador gràcies a Jofre Graells, que en el minut 14 va fer el 0 a 1. El Júpiter va reaccionar amb una rapidesa relativa, ja que quan es va arribar a la mitja hora de joc va fer l’empat a 1 mitjançant Marcos Ahufinger.

El Júpiter guanya el Tàrrega

Això sí, el gol de la victòria es va fer esperar. Va arribar en l’últim minut de partit. En el 89 va ser Jalal Kasmi qui va fer el 2 a 1 definitiu i va donar els tres punts al Júpiter.