L’últim tren de la lluita per l’ascens ha passat per la Verneda i el Júpiter ha sortit decidit a pujar-hi. Manolo Bueno ha estat el més murri i ha fet l’1 a 0. La resposta dels sabadellencs ha arribat amb un gol de Marçal. La segona part ha estat un recital golejador. Villaronga ha desviat un xut de Cañadilla per tornar a posar el Júpiter al davant. Egaña, en una jugada a pilota aturada, ha tornat a equilibrar el resultat, però només un minut més tard Mechi ha fet el tercer dels de Juanjo García. A les acaballes de partit un xut enverinat d’Agus ha situat l’empat en el marcador. Quan el 3 a 3 semblava definitiu Elhadji ha aparegut per inventar-se una jugada que val tres punts i que serveix per mantenir viva l’esperança de l’ascens.