El Júpiter ha empatat a la Verneda a 2 contra el Mataró i continua sense saber el que és guanyar davant la seva afició, després de tres partits com a local.

El Júpiter s’avança, però no pot mantenir l’avantatge

I això que contra els del Maresme el Jupi ha començat molt bé. Javi Ruiz, en el minut 2, ha obert la llauna i ha marcat l’1 a 0. Amb la tranquil·litat i la moral que ha donat el gol els gris-i-grana han aconseguit el segon en el minut 22. Aquest cop ha estat Patrick Chico l’encarregat de fer el 2 a 0. Però el decorat ha canviat i en cinc minuts el Mataró ha aconseguit l’empat. Aleix Cirera ha fet el 2 a 1 i Joel Marin ha fet l’empat a 2.

Segona part sense gols

A la segona part el Júpiter ha intentat marcar el gol de la victòria. S’ha apropat amb perill a la porteria del Mataró, però els del Maresme s’han defensat amb ordre i han aconseguit endur-se un punt de la Verneda.

Ara els de Paco Hidalgo són tretzens a la classificació amb quatre punts.