El Júpiter va aconseguir una victòria important contra el Lleida Esportiu B per 1 a 0. El triomf situa els gris-i-grana desens a la classificació, quatre punts per sobre del descens.

Primera part sense gols

La pluja va marcar el partit. El camp estava pesat i el Júpiter va ser qui millor es va saber adaptar a aquesta circumstància. A la primera part l’àrbitre va anul·lar un gol a Gerard Beltran. El resultat al final dels primers 45 minuts va ser d’empat a 0.

El Júpiter marca a la segona

La igualtat en el marcador es va trencar al quart d’hora de la segona part, quan Marcos Ahufinger va marcar l’únic gol del partit. En els últims minuts el Lleida va intentar reaccionar, però els barcelonins van resistir i van aconseguir els tres punts.

Victòria important, ja que és la primera vegada a la temporada que els gris-i-grana encadenen dos triomfs.