Jupiter
@CE_Jupiter

El Júpiter segueix sense funcionar rodó i aquest diumenge ha perdut a la Verneda davant la Unificació Llefià per 1 a 2. La derrota fa que els gris-i-grana perdin posicions a la classificació i ara ocupin el vuitè lloc del subgrup 1.b de la Primera Divisió Catalana.

Els gols arriben a la segona part

La primera part a la Verneda ha estat intensa, però cap dels dos equips ha aconseguit inaugurar el marcador. Tant barcelonins com badalonins s’han guardat els gols per als segons 45 minuts.

El Júpiter ha estat qui ha obert la llauna gràcies a Izan Espinosa, que en el minut 62 ha fet l’1 a 0. El partit es posava de cara per als interessos dels gris-i-grana, però els de Javier Cuesta no han sabut mantenir l’avantatge i han vist com en dos minuts, del 74 al 76, els badalonins empataven i després capgiraven el marcador. L’1 a 1 ha estat obra de Demba Traore i l’1 a 2 definitiu l’ha marcat Àlex Saumell.