jupiter girona

El Júpiter surt escaldat de l’enfrontament amb el líder, el Girona B, amb una contundent golejada per 0 a 4 a la setena jornada del grup primer de Primera Catalana. Els de la Verneda no han pogut fer res davant el potencial gironí, sobretot en una segona meitat per oblidar en què han rebut tres gols. Els equips viuen situacions antagòniques a la classificació i, mentre un viu al capdamunt de la taula, els de Barcelona tenen l’ombra del descens a tocar i són a només un punt de la zona perillosa.

El Júpiter paga cares les errades

L’equip del Girona B s’ha avançat en el marcador amb un gol al minut 14 de Carlos Martínez, després d’una desconnexió puntual de la defensa local. Tanmateix, el Júpiter ha generat ocasions i s’ha tret la pressió del equip gironí per disputar una bona primera meitat. Ara bé, els de la Verneda han pagat un preu elevat per les errades en zona de creació i la baixa efectivitat de cara a porteria i s’ha arribat al descans amb un ajustat 0 a 1.

El Girona sentència el partit amb golejada

L’equip gironí ha marcat novament tot just començar la segona meitat, obra de Dan Coll. El segon gol ha estat una llosa per a un Júpiter que s’ha començat a rendir, impotent en el tercer d’un Girona en ratxa al minut 66, executat amb mestratge pel gironí Pau Resta. El colofó ha arribat 10 minuts més tard amb el quart i definitiu gol de Carlos Martínez, que ha segellat el seu doblet particular.