El Júpiter participa en el actes de celebració de la quarta edició de la Primavera Republicana amb un partit de futbol contra el Clapton Community FC. L’acte ha comptat amb la presència del primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello.

El Júpiter, un equip vinculat als moviments socials

La ciutat de Barcelona està celebrant des d’aquest dissabte, 6 d’abril, la Primavera Republicana amb diverses activitats per tota la ciutat. Totes estan vinculades amb els valors republicans que més defensen els moviments socials, com el feminisme, els moviments LGTBI, de defensa dels drets socials, digitals, antiracistes o ecologistes. Els actes finalitzaran diumenge, 14 d’abril, dia en què es commemora la proclamació de la República Catalana del 1931.

El CE Júpiter és un club molt vinculat a la societat civil més enllà de la part esportiva. És per això que els de la Verneda s’han implicat en els actes de la Primavera Republicana, i ho han fet amb l’organització i la celebració d’un partit de futbol contra l’equip del Clapton Community FC. El Clapton és un club de la Lliga regional d’Anglaterra que funciona en format de cooperativa. Són clarament contraris al sexismel’homofòbia, la xenofòbia i el feixisme, i juguen amb la samarreta republicana tricolor.