El Barça i el Junior han empatat a dos a la jornada 1 de la Lliga Regular. Els blaugrana han igualat el marcador al tercer període del partit. Els d’Oriol Torras se situen cinquens en la classificació amb un punt. Per la seva banda, els de Sant Cugat, tot i anar sempre al davant en l’electrònic, no han estat capaços de mantenir l’avantatge. Ara els de Juan Vidal sumen un punt i se situen sisens en la classificació, just darrere del Barça.

El Barça empata en els últims minuts

El partit ha acabat amb un 2 a 2 després que els blaugrana igualessin el marcador a les acaballes del partit. El primer període ha acabat amb 1 a 0 a favor dels de Vidal, amb un gol de Roger Figa al minut 17. L’empat ha arribat al minut 25, després d’una gran jugada d’Andreas Rafi. Tot i això, els locals s’han tornat a posar al davant en el marcador després d’una diana de Jordi Calzada. A la represa, els blaugrana han aconseguit empatar definitivament el partit amb un penal a favor que ha convertit Jack Heldens.

Malgrat les oportunitats creades per tots dos equips en els últims minuts de partit, el marcador ja no s’ha mogut i el matx ha acabat en empat. El pròxim partit del Barça serà el dijous 7 de novembre contra el Club Egara a les 21 h.