Un cop acabada la temporada, amb la disputa de la final a 8 de la Champions League de waterpolo, el CN Atlètic-Barceloneta fa balanç de com ha anat. El president del club, Julián García, ha fet un ampli repàs al passat, al present i al futur de l’entitat.

Una quarta plaça amb regust agredolç

La derrota contra el Ferencvaros i el Pro Recco va condemnar l’Atlètic-Barceloneta a la quarta posició de la final a 8. Pel president del club mariner, estar entre els quatre millors d’Europa és un gran èxit.

 

Lliga, Copa i Supercopa, una altra vegada

L’Atlètic-Barceloneta acaba la temporada amb tres títols importants: la lliga que van guanyar davant el Barcelona; la Copa aconseguida contra el Mediterrani i la Supercopa que es van endur contra el Terrassa.

 

Canvis a la plantilla

De cara a la pròxima temporada el club està pendent de la sortida de Josip Vrlic. Si el croata deixa el club mariner, Julian García afirma que es fitxarà un altre boia i que també podria arribar un nou jugador a la piscina de Sant Sebastià.

 

La final 8 de Barcelona, més a prop

Durant la disputa de la final a 8, responsables de l’Atlètic-Barceloneta i de la Federació Catalana de Natació han parlat amb responsables de la LEN per poder organitzar una final a 8 durant uns anys a Barcelona. Les converses, segons Julián García, són inicials i van pel bon camí.