barça hoquei

Els jugadors dels diversos equips de l’OK Lliga, com la gran majoria d’esportistes de diferents esports, es troben aturats i a casa confinats a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Ara per ara és una incògnita saber quan es reprendrà la competició, però els jugadors han fet sentir la seva veu i han posat sobre la taula la seva opinió respecte a un retorn de la Lliga.

Els jugadors volen seguerat

L’Associació de Jugadors i Entrenadors d’Hoquei Patins (AJEHP) ha aconseguit un acord de mínims entre els jugadors. La intenció és acabar la temporada, però sempre que es garanteixi la seguretat de la salut de jugadors, entrenadors i de tot el personal necessari per tornar a posar en marxa la competició.

No al juliol ni a porta tancada

Davant la possibilitat de reprendre la competició al mes de juliol, la gran majoria no ho veuria amb bons ulls, ja que les circumstàncies de cada club són molts diferents i no tots els jugadors són professionals i, per tant, no es guanyen la vida jugant a hoquei. A més, tampoc no veuen gaire clar que es juguin els partits a porta tancada, ja que si aquesta temporada es va apostar per la fórmula del “play-off” per decidir la Lliga i així fomentar l’afició i la presència de seguidors als pavelllons, ara, creuen que no tindria gaire sentit jugar a porta tancada.