Des de primera hora del matí, diversos jugadors del RCD Espanyol s’han desplaçat fins a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per fer-se els tests de la covid-19. És el pas previ a la tornada als entrenament prevista per al pròxim dilluns, 11 de maig.

Els jugadors, a poc a poc

Poc abans de les nou del matí han començat a arribar aquells jugadors que estaven citats pel club per passar les proves del coronavirus. Un dels primers a arribar ha estat Adrià Pedrosa. Ho ha fet amb el seu cotxe, com la resta de jugadors, fins a l’interior de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque i amb la mascareta de protecció posada en tot moment.

Després del defensa blanc-i-blau han arribat Gonzalo Ávila “Pipa”, Víctor Sánchez, el porter Andrés Prieto i Wu Lei. Precisament el davanter ha estat un dels vuit jugadors del primer equip infectat pel coronavirus i que ja ha superat la malaltia. També ha passat per la ciutat esportiva Sébastien Corchia, tot i no tenir fitxa per una lesió de llarga durada. Els jugadors han arribat a la Dani Jarque amb uns cinc minuts de diferència entre ells.

Les proves

Un cop han deixat els cotxes a l’aparcament, els jugadors han passat un primer control en què se’ls prenia la temperatura i continuaven per un circuit marcat expressament dins de la ciutat esportiva. En una de les sales de la Dani Jarque, els esportistes s’han sotmès als tests PCR per comprovar si estaven infectats per coronavirus i proves de serologia per a aquells jugadors, com en el cas de Wu Lei, que van estar infectats i poder confirmar que es troben immunitzats. Les proves han anat a càrrec del doctor Narcís Amigó i han estat supervisades per l’inspector de la Lliga.

Trobada després de 56 dies

Després de gairebé nou setmanes, els jugadors han tornat a passar per la ciutat esportiva. L’11 de març passat, l’equip d’Abelardo va fer l’última sessió a les instal·lacions de Sant Adrià. Des d’aleshores, els blanc-i-blaus han fet confinament domiciliari fins a aquest matí que han tornat a la Dani Jarque.