Barça Bàsquet a Sant Pau

Els jugadors Tobey, Kalinic, Satoransky, Jokubaitis i Nnaji s’han trobat amb infants i joves amb malalties greus i les seves famílies en el marc de la iniciativa Nadal és tot l’any, que organitza la Fundació FC Barcelona.

Iniciativa solidària amb els més petits

Cinc jugadors del primer equip masculí de bàsquet del FC Barcelona han viscut una jornada molt especial a l’Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu de Barcelona visitant nens i nenes que pateixen malalties greus i estan hospitalitzats en aquest centre. Mike Tobey, Nikola Kalinic, Tomas Satoransky, Rokas Jokubaitis i James Nnaji s’han desplaçat aquest migdia des del Palau Blaugrana acompanyats pels patrons de la Fundació FC Barcelona Manel Esteller i Jesús Majem.

Els jugadors han passat una estona molt emotiva amb aquests infants i les seves famílies, han signat autògrafs, s’han fet “selfies” i els han ofert diversos obsequis a aquests nens i nenes, alguns dels quals pateixen malalties greus.

Activitat de la Fundació del Barça

L’activitat s’ha realitzat en el marc de la iniciativa solidària Nadal és tot l’any de la Fundació FC Barcelona. Conscients de la capacitat que el Barça i els seus esportistes tenen per aportar emocions positives a infants en situació de malaltia en el transcurs de la seva hospitalització, la fundació blaugrana organitza cada mes visites als hospitals de les diferents seccions esportives per donar-los suport, tant a ells com a les seves famílies. La iniciativa forma part del programa Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació FC Barcelona.